Bos Nieuwerkerk maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.

Blog

Voldoen aan de strengste eisen omtrent kwaliteit, veiligheid en milieu

Voor ons vakgebied bestaat een veelheid aan wettelijke verplichtingen, richtlijnen en keurmerken. Dat we aan de wettelijke vereisten voldoen, mag vanzelf spreken. Minder vanzelfsprekend is dat we vaak ook de eerste zijn om nieuwe richtlijnen te implementeren.

We zijn bijvoorbeeld gecertificeerd op basis van EN 1090-1, wat ons in staat stelt een CE-keurmerk voor onze producten af te geven. Dit keurmerk garandeert dat onze staalconstructies voldoen aan de eisen van de CPR (Construction Products Regulation), die onder andere gericht zijn op veiligheid en milieu. Daarnaast beschikken we over certificeringen zoals EN 13084-7, de productspecificatie voor stalen schoorstenen, en de FPC-certificering (Factory Production Control).

Verder zijn we gecertificeerd volgens ISO 3834-2, het internationale kwaliteitsborgingsysteem voor laswerk. Dit vereist dat zowel de lasprocessen (volgens EN-ISO 15614-1) als de lassers (volgens EN-ISO 9606-1 en EN-ISO 14732) gekwalificeerd zijn. Op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu beschikken we over het VCA**-certificaat. Tot slot toont onze ISO 9001-certificering aan dat ons kwaliteitsbeheersings- en controlesysteem op hoog niveau functioneert.

Naast onze sterke focus op kwaliteit, veiligheid en milieu, ondersteund door onze uitgebreide certificeringen, hechten we veel waarde aan een prettige samenwerking. Het welzijn van onze medewerkers staat bij ons voorop. We geloven dat een zorgzame werkomgeving niet alleen bijdraagt aan werkplezier, maar ook aan het leveren van hoogwaardige producten en diensten.

Onze certificaten

  • CPR(305/2011/EU)
  • NEN-EN 1090-1
  • NEN-EN 13084-7
  • NEN-EN-ISO 3834-2
  • NEN-EN-ISO 9001
  • VCA**