OVER BOS NIEUWERKERK

Familiebedrijf Bos Nieuwerkerk is gespecialiseerd in schoorsteentechniek en …meer.

Misschien denkt u daarbij aan simpelweg een buis rechtop zetten, maar zo eenvoudig is het zeker niet. Bij industriële installaties zijn de aandachtspunten onder meer: uitstoot-eisen, de maximaal toegestane druk in het systeem, de samenstelling van het medium en ook de locatie; komt de schoorsteen op een chemische plant te staan of bij een productiebedrijf in het open veld.

Kortom, als u om een schoorsteen vraagt, gaan wij allereerst vragen aan u stellen zoals “zijn er geluidseisen op de erfgrens”, “is er een sonderingsrapport” en “produceert u een constante stroom van proces-/of productiegas”.

Nu is de materie wel gesneden koek voor ons, zodat we samen snel tot een eisenpakket komen waarmee wij uw gewenste schoorsteen gaan berekenen.

Voor producten als geluiddempers, funderingen, kleppen en ventilatoren werken wij al jaren samen met partners die precies weten wat belangrijk is om tot een turnkey oplossing te komen. Wij houden de regie van zo’n totaalproject in handen, zodat u maar één aanspreekpunt heeft: Bos Nieuwerkerk.

Naast wat we gemakshalve schoorsteentechniek noemen, staan ook rookpluimberekeningen, analyses van het rook- of procesgas, warmteterugwinning uit de gassen en filteren van de gassen op ons menu.