50 Jaar BN: Doneer aan Collectief Kapitaal

We zijn vijftig! Een halve eeuw! Niet normaal toch?! Een halve eeuw waarin we onze (familie)waarden nooit hebben veranderd: zaken zijn zaken, maar zaken zijn vooral mensen. Deze waarde geeft precies weer hoe wij zakendoen: met u als relatie, met onze medewerkers, met onze omgeving.

Vanuit deze waarde hebben we bedacht dat wij als bedrijf geen cadeau van u willen hebben. Maar sámen met u een cadeau willen geven aan een goed doel. Dit goede doel is Collectief Kapitaal. Een stichting waar ons hart naar uitgaat: bestaanszekerheid voor iedereen. Dit doet de stichting op een manier die ons enorm aanspreekt: met elkaar ervoor zorgen dat het gebeurt.

Wij zeggen altijd dat wij zakendoen met bedrijven die bij ons passen. En als we dat zeggen, bedoelen we dat we weten dat u ook het menselijke aspect van het zakendoen belangrijk vindt.

Vandaar nu de brutale vraag: wilt u een donatie doen op onze rekening o.v.v. BN50jaar. Deze donaties samen met de donaties die we later in het jaar hopen te krijgen bij een ander evenement, zullen wij als bedrijf verdubbelen. Zodat we aan het eind van het jaar een mooi bedrag aan de stichting over kunnen maken.

Helpt u mee? Ons bankrekeningnummer is NL89RABO0109295919