…EN MEER

Hoe zit dat met ‘…en meer’?
Wij zijn al jaren naarstig op zoek naar één woord of zin die omschrijft wat wij precies doen. Schoorsteentechniek dekt namelijk bij lange na de lading niet.

We probeerden het met: ‘oplossingen op het gebied van rook-/procesgassen’. Maar no-nonsense als ons bedrijf is, vinden wij dat te abstract.

Warmteterugwinning
Omdat wij uw rook- of procesgassen al via kanalen en de schoorsteen laten afvoeren, kunnen we de warmte die zomaar de schoorsteen uitgaat gaat, ook benutten in de vorm van warmteterugwinning. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu, maar verdient u de investering van de schoorsteen al binnen enkele jaren terug.

De nieuwste ontwikkelingen
Ook heeft u met steeds stringentere regelgeving te maken. Samen met u zorgen we ervoor dat u aan de eisen kunt voldoen. En uiteraard houden wij de nieuwste ontwikkelingen voor u in de gaten. Vandaar ook dat wij partners om ons heen hebben verzameld die u kunnen bijstaan met filter/geur-neutralisatie oplossingen.

Voor, tijdens, na
Dit alles doen we tijdens de diverse fases van een project: ruim voordat de eerste ideeën zijn omgezet in specificaties; tijdens een project als er nieuwe inzichten ontstaan of aanvullende eisen; of als de installatie er al staat en er zich wijzigingen voordoen op het gebied van milieuwensen of wetgeving.

Daarom kiezen wij voor ‘Schoorsteentechniek …en meer’.

IS DIT WAT U ZOEKT?